Du är här

STYRINGHEIMS BARONINVESTITUR & LUCIAFEST!

Hoj hoj!!!

Lystren o hören ädelt folk av den kända världen. Ännu ett år har gått, Styringheims 34:e, och den 7-9 december firar vi på traditionsenligt vis på Lucia där storstyringparet tar över baroniets troner. Det utlovas god mat, fest och glam i glada vänners lag. 

Siten öppnar kl 18 på fredagen, då vi också bjuder på enklare förtäring. Under lördagen ordnas diverse aktiviteter, mer information kommer. Dagen avslutas med hov och en bankett. Ingen dryckesservering utan man får själv ordna med önskad dricka. Siten stänger kl 12.00 på söndagen.

Site: Odd Fellow-logen i Visby innerstad (Nunnegränd 4). Crash space finns inte tillgängligt i dagsläget. Vi kommer att lösa det om det visar sig vara flera gäster som har behov av det för att kunna delta i eventet.

Anmälan sker via anmälningsformuläret. Var vänlig ange typ av anmälan (SCA-medlem / vuxen / barn) i  rutan "Övrig information". Det går även att se redan anmälda.

Pris:
Vuxen SCA-medlem, 350 kr.
ej SCA-medlem, 400 kr
Barn 7-15 år, 100 kr
Barn under 7 år: GRATIS

Bekräftelsemail med betalningsuppgifter skickas när registreringen godkänts (siten har begränsat antal platser, vi räknar dock med att alla som vill vara med får plats). Observera att det kan ta någon dag för bekräftelsemail skickas ut då det görs manuellt.

Huvudautokrat: Lady Fenja (Malin Sjöstedt)
(nås på epost lucia@styringheim.se)