Du är här

Hästdag

5 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Märta
Hästdag

Hej alla kära Styringar!

Jag vet att det är flera som undrat om vi inte kan anordna en hästdag med föreningen. Jag har funderat lite och kommit fram till att jag kommer själv inte att kunna hålla i en, eftersom jag helt enkelt har för få/inga lämpliga hästar.

Däremot har jag en kompis som bor i Grötlingbo som har turridning och körturer till bland annat kattlunds. Skulle det vara av intresse att jag kollar upp det närmare? Tanken är då att jag samordnar och att ni sedan får betala det faktiskta priset. Precis som om man skulle åka ett kompisgäng och rida islandshäst en dag tex.

När skulle det passa och vad skulle ni kunna tänka er att betala? Hur mycket ligger smärtgränsen på? Jag skulle tro att det blir olika kostnad om man väljer att rida eller om man åker vagn. Jag vågar inte alls svara på vad det skulle kosta såhär på rak arm, men jag kan kolla upp det om ni skulle vara intresserade.

Vill man inte med på själva turen så kan man säkert sluta upp för en fika vid Kattlunds eller annat ställe som vi stannar på.

 

/Baronessan Märta, för ER och Styringheim!

Märta
Hennes hemsida finns att se

Hennes hemsida finns att se här http://www.mariashasteri.se/index.html

~ För Er och Styringheim ~

Ylva från Valle
Det ser hur mysigt ut som

Det ser hur mysigt ut som helst! Jag åker gärna med häst och vagn till Kattlunds:-)

/Ylva

Ylva från Valle

Alba
Intresserad!

 Ja, det låter jättekul! Jag skulle gärna följa med, var länge sen jag var ute och red :)

/Alba

etla
Vore kul

Kommer ihåg en av mina 1:a MTV då vi var ett gäng, genom Petronillas förtjänst, som  var ute o red o medeltidskläder. Jag kan tänka mi att följa med.

Etla

Logga in eller skaffa ett konto för att kommentera