Du är här

Hör upp, kämpar

13 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Rok
Hör upp, kämpar

Hör upp, Styringheims kämpar, Styringheim behöver er! Det är dags att vakna ur dvalan. Whilja har slagit till igen!

På lördag kommer ett antal nybörjare och vill prova på fighting. Då vi för närvarande har knappt en lånerustning, och ungefär lika många aktiva kämpar, så behöver jag er hjälp. Jag behöver erfarna kämpar som kan visa hur det går till, och jag behöver rustningar. Har du något i rustningsväg som du kan tänka dig att låna ut eller sälja till föreningen, ta med det och kom. Förutom visbyharnesk, som vi har tillräckligt med för att kunna elda med. Har du funderat på att komma igång med kämpalek igen?  Vill du träffa styringar, gammla som nya, och bara umgås? Vill du berätta historier om hur det var på den gamla goda tiden? Nu är ett ypperligt tillfälle. Vill du "göra en Legolas", så kan vi ordna det också.

Lördag kl 12 i Tallunden.

Eder marsk Rok

Theodor
rustning

hej Rok. jag har lite rustning att sälja. intreserad o vad betalar ni? /Theodor

Whilja
Härligt! Vad du är bra Rok!

Härligt! Vad du är bra Rok!

________________________________
whilja@styringheim.se

Björn Sundberg
Tyvärr missade jag, trots det

Tyvärr missade jag, trots det uppenbart fåniga i den situationen, att detta var på gång. Men jag har en del rustning som jag gärna ställer till förfogande, och ser till att det transporteras bort till lokalen på något vis inför nästa helg. 

Rok
Stort tack till Whilja som

Stort tack till Whilja som lyckades få med så många nya. Stort tack till Tomas och Alma som hjälpte till och gav dem en prova-på-träning. De nya verkade väldigt taggade. Nu måste vi bara se till att det finns något för dem att göra i föreningen.

Jättebra, Björn. Vi behöver all rustning vi kan få tag på. Du känner dig inte sugen på att smiska lite folk med rotting, förresten?

Är det någon som vet var man kan få tag på bra läder billigt? Vi behöver både tjockt läder att härda till halvhandskar och sådant, och tunnare läder till remmar.

Är det någon som vet var man kan få tag på en stor klabbe i något hårt träslag, typ björk? Vi behöver något att skåla plåt mot, och furu-kubben vi har nu är för mjuk.

Jag håller på att samla ihop en samling länkar att skicka ut till nybörjarna, med länk till marshals handbook, vitaporten.se, och sådant. Är det någon som har några bra länkar?

Theodor
Hej Rok jag har både grovt

Hej Rok jag har både grovt läder och kubbar men kommer inte till ön på några veckor. är du ändå intreserad? /Theodor af Ekvik

Rok
Jodå, Theodor. Det finns

Jodå, Theodor. Det finns intresse för både läder, kubbar, och rustningar. Styrelsen godkände att vi köpte tillbaka rustningen som du / företaget köpte för samma pris. Har du mer rustnig så behöver vi allt utom harnesk, men jag måste ok'a det med styrelsen.

Ylva från Valle
Skall det inte finnas en

Skall det inte finnas en massa läder någonstans? Jag trodde föreningen hade en del som låg deponerat hos någon??

Men jag kan ju ha missförstått..........?

/M

Ylva från Valle

SkäggBaronMatteus
Läder.

Hej,hej!!!

Jag har läder! Föreningens läder där Skärp läder kostar 50 Kr st (Massor och man kan säker få ut till både skor och flera skärp per bit) och 2 eller 3 sidor (räcker till rustning, kanske två per sida!) Dem vet jag dock inte vad dem kostar (förbeställda men varken betalda eller hämtna...) och säljer dem inte (asså ger ut; pengarna skall ju föreningen ha) förrän styrelsen hör av sig och säger vad och hur de skall säljas.... Ring mig!

Baron Matteus Jakobus (Mattias Jakobsson; 0702222618) om ni vill köpa..

Äta äpple när man ilar, röka pipa när man vilar.
Ylva från Valle
Jag trodde väl det, jag! Det

Jag trodde väl det, jag! Det är ganska många kämpar som har slagits på Tornerspel som har en del ersättning att hämat ut och det skulle ju kunna vara i läder......? Eller?

Eller alla kanske redan har sina egna rustningar?

/M

Ylva från Valle

Rok
Perfekt. Kan vi få lädret

Perfekt. Kan vi få lädret till lokalen, så kan medlemmar få köpa av det när de behöver? Vi säljer ju lädernitar till medlemmar för en krona styck och har en liten kassa i lokalen för sådana ändamål (Vi har sålt ett par t-shirts, också).

Någon som vet vad lädret kostar?

Jorulf
Jag har ett harnesklader

Jag har ett harnesklader liggande hos dig Matteus. Det ar pyntat och klart for ett par ar sedan. Har bara inte fatt tummen ur... Kanske skall ta och hamta det...

Den gule fule?

Jorulf från Valle

Jorulf
Och aterigen... Inte Jorulf

Och aterigen... Inte Jorulf utan Marta som har lader liggande hos dig Matteus!

Inloggningskapandet fortsatter...

Den gule fule?

Jorulf från Valle

Logga in eller skaffa ett konto för att kommentera