Du är här

Gourmetfesten 2013

2 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Cecilia
Gourmetfesten 2013

 GOURMETFEST 

15/3-17/3

 

Styringheim bjuder in er alla att ta del av en fantastisk fest i matens tecken.

 

Fredagen bjuder på umgänge och fest! Lördagen fylls av tornering, heavy fighting i allmänhet och andra aktiviteter med mat som tema. Det kommer även att hållas en inofficiell arts and science-tävling(utan tema) där alla kan deltaga och vinnaren röstas fram av populasen. Har du ett hantverk i exempelvis trä, tyg, metall eller kanske ett spännande recept du vill att vi andra ska få smaka på så ta med det och visa upp vad just du sysslar med under långa mörka vinterkvällar. Någon längre dokumentation efterfrågas inte men en bild, eller beskrivning av vad som inspirerat just ditt hantverk kan behövas.


Banketten kommer självklart fyllas utav fantastisk mat som det anstår en Gourmetfest och alla rätter kommer att ha sitt ursprung i olika århundraden. Vi börjar med vikingatid som första rätt och avslutar med dessert från 1500talet. Vi kommer alltså äta oss igenom de tidsperioder som vår fantastiska förening lever i och vill du så kan du snabbt byta dräkt mellan serveringar för att verkligen matcha maten men det är inget vi rekommenderar. Kanske din bordsgranne knycker din mat när du är borta!

 

Platsen för eventet blir Källunge Bygdegård och vi håller igång från 18 på fredagen till 12 på söndagen.

 

Under fredagen kommer det bjudas på en enklare middag. Lördagen bjuds det frukost, lunch och bankett och på söndagen kommer det att finnas frukost.

 

Pris: 280kr för medlemmar

+100kr för icke medlemmar

Barn under 10år går gratis

 

Skicka din anmälan till faktmarsk@styringheim.se. I anmälan anger du ditt namn, eventuella allergier, om du tänker vara med redan under fredagen och vill ha middag samt om du vill ha frukost. 

Senast den 1a mars vill vi ha din anmälan och betalning på Styringheims pg 398 132-1.

 

Väl mött i vintermörkret

 

Gourmetokraterna

 

Yrla, Agnes och Cecilia

Cecilia
fel datum. ursäkta

 korrekt datum för eventet är 15-17mars, INTE februari

Logga in eller skaffa ett konto för att kommentera